Datum Transport Bekend

Datum Transport Bekend

De kogel is door de kerk.

Nu nog twee weken van hard doorwerken door de heren van CMS schepen en Pasman en dan is de veerpont zo ver dat hij op transport kan. De montage van elektrisch, de overige installatie en schilderwerk wordt in week 7 afgerond. Op woensdag 11 februari wordt ook de stabiliteitsmeting gedaan. Dan wordt er bepaald of er eventueel nog ballast in moet om hem recht te leggen Als dit klaar is hebben we het leeuwendeel van de metingen gehad. Als deze week ten einde is dan is veerpont klaar op het inregelen na.

Touchscreen en inregelen

In week 8 komt Ronald Haasdijk van Pasman het touchscreen plaatsen en alle dingen inregelen. Dan gaan we zien of alles werkt zoals het moet werken. Fijn tuning zal in Dieren gebeuren. Dit alles moet eind van die week klaar zijn want want maandag 23 februari is dan dicht bij.

Transport

Het transport naar Dieren begint maandag 23 februari. Onze zoon Ian vaart mee tijdens het transport naar Dieren en maakt hier filmopnamen van. De hele tocht neemt rond de twee dagen in beslag. De exacte aankomsttijd op dinsdag 24 februari is nog niet bekend. Geschatte aankomsttijd komt op de site zodra deze bekend is.

2 Reacties op Datum Transport Bekend

  1. De tijd is aangebroken om na 42 jaar vieze handen en natte voeten gehaald te hebben afscheid te moeten nemen. En dat doet pijn maar wat nu komt is ook weer mooi,

    groetjes jan en annie jansen.

Reageer

© Copyright 2013 - 2019, Jansen Steeds Voorwaarts - All About Design

MainWP Child Reports requires PHP version 5.3+, plugin is currently NOT ACTIVE.