Het belang van samenwerken

Het belang van samenwerken

Het was al duidelijk dat zowel de gemeente Rheden als de gemeente Bronckhorst groot belang hechten aan het voortbestaan van de veerdienst. Zij hebben het beide mogelijk gemaakt dat de veerdienst kan voortbestaan en dat er ook een nieuwe veerpont kan komen.

Toen dit allemaal duidelijk was moest de financiering voor een andere veerpont geregeld worden. De Rabobank Graafschap Noord was de enige die hier open voor stond en vrij snel tot een positief besluit kwam. Eerst was er sprake van een tweedehands veerpont en hiervoor was de financiering  op 26 juli 2013 geregeld.  Toen is deze pont ondanks toezeggingen en aanbetaling toch aan een ander verkocht. Nu werd het zaak om nieuwbouw te financieren en hier werd een akkoord voor bereikt op 29 januari 2014.

Er zijn ook nog vier andere banken benadert maar die zagen er om verschillende reden geen heil in.

Dit hele project van overleg en voorbereidend werk is in januari 2013 al begonnen en de laatste handtekening is eind januari 2014 gezet

Het hele traject, tot het eindelijke resultaat, bestond uit momenten van teleurstelling en euforie, maar de aanhouder wint en ik ben blij dat zij allen met mij samenwerken om dit mogelijk te maken.

Reageer

© Copyright 2013 - 2019, Jansen Steeds Voorwaarts - All About Design