Roland Jansen

Roland Jansen

Leo Bremer

Leo Bremer

John-nw

John Sierink

Over de Veermannen

Roland Jansen

De VeermanRoland is getrouwd met Yvonne Bremer en zij hebben twee zoons Ian en Glen. Hij is van oorsprong machinebankwerker en is ook nog vertegenwoordiger geweest. Roland is in 1992 als vennoot begonnen bij VOF gebr. Bremer en als veerman op de veerpont. Hij heeft dit altijd met veel plezier gedaan maar eind 2012 kwam er toch een verandering. Er was sprake van dat er een veerpont te koop was voor vervanging van de huidige pont. Toen dit concrete vormen begon aan te nemen bleek dat de beide andere vennoten dit risico niet meer aan wilden gaan. Roland heeft toen samen met zijn vrouw het bedrijf per 1 september 2013 overgenomen en zet het nu voort als eenmanszaak met personeel. Hij vaart nu, doet de boekhouding, doet wat onderhoud en regelt de dingen voor de nieuwbouw en andere bijkomende zaken. Daarnaast beoefent hij nog zijn hobby’s schermvliegen en biljarten.

Leo Bremer

Leo is van oorsprong fietsen- en bromfietsmaker en constructiebankwerker. Leo is zwager van Roland en is begin 1990 samen met zijn broer Theo begonnen met het veerbedrijf  als  VOF Gebr. Bremer. Helaas is Theo in 1992 overleden. Daarna heeft Leo de vennootschap voortgezet met Roland en Trees Bremer Jansen, de weduwe van zijn overleden broer. De samenwerking heeft geduurd tot 1 september 2013, toen is  VOF Gebr. Bremer  ontbonden. Leo doet het nu rustiger aan op de veerpont. Hij vaart nog 20 uur per week en daarnaast doet hij nog motortuning en reparatie en houd zich bezig met jacht en beheer van een jachtgebied.

John Sierink

John is van oorsprong elektrotechnicus/monteur. John werkt al langer op een veerpont. Hij heeft  eerst op de veerpont van Bronkhorst gevaren en heeft dus al ervaring als veerschipper.  Hij heeft tussentijds nog als vrachtwagenchauffeur en als elektromonteur gewerkt. Vanaf 2011 heeft hij bij VOF Gebr. Bremer als invalkracht gewerkt op een nuluren contract. John is op 1 oktober 2013 vast begonnen als veerschipper en vaart 36 uur per week.

© Copyright 2013 - 2019, Jansen Steeds Voorwaarts - All About Design